İki Usta, Bitcoin Tahminlerini Açıkladı: Hedefte Bu Zirveler Var!

Makro yatırımcı ve fon yöneticisi Dan Tapiero, Bitcoin’in ATH seviyesine çıkmaya hazırlandığını söylüyor. Credible Crypto takma adlı popüler analist de Bitcoin fiyatının büyük bir sıçrama için hazırlandığına inanıyor.

Dan Tapiero: Bitcoin ‘korkunç yükselişe’ geçecek!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, lider kripto Bitcoin momentumu kaybetti. Bu yüzden bir süredir dar alanda ileri geri salınıyor. Bununla birlikte, makro yatırımcı ve fon yöneticisi Dan Tapiero, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) çıkmaya hazırlandığını söylüyor. Yatırım şirketi 10T Holdings’in CEO’su, Bitcoin’in 65.000 doları tekrar geçmesinin önemli olduğunu belirtiyor. Bu durumda lider kripto paranın mevcut değerinden %45’ten fazla yükseleceğini öngörüyor. Bu bağlamda Tapiero, şu açıklamayı yapıyor:

Bitcoin için korkutucu bir yükseliş görünmeye başladı. 65.000 doların kırılması doğrudan 90.000 dolara ve sonra daha fazlasına gider. Çok net bir şekilde yanlamasına üst üste binen bayrak tipi konsolidasyon neredeyse tamamlandı. Piyasalar her zaman şaşırtır. Spesifik katalizör belirsiz ama önemli değil.

Kaynak: Dan Tapiero/X

On-chain bahar kapımızda!”

Grafiğine göre analist, Bitcoin’in, teknik analizde uzun bir boğa trendinin ardından yukarı yönlü bir kırılmadan önce kısa bir aşağı yönlü konsolidasyon dönemi olarak tanımlanan bir boğa bayrağı formasyonunu tamamlamanın eşiğinde olduğunu öne sürüyor. Tapiero, ticari gayrimenkullerin zayıflığı nedeniyle Fed’in bu yıl faiz oranlarını düşüreceğini söylüyor. Ayrıca dijital varlık ekosistemine daha da büyük bir büyüme oranının geleceğini öngörüyor. Analist, bu konudaki görüşlerini ise şu şekilde ifade ediyor:

Fed ticari gayrimenkulü öldürüyor. Burada enflasyon yok. Faizlerin bir an önce düşmesi gerekiyor. Hala %3 bekliyoruz. Altın, Bitcoin ve Ethereum’da süper yükseliş. Ve ‘on-chain’ bahar kapımızda. Dijital varlık ekosisteminin büyümesi muhteşem. Şimdi hiper büyüme aşaması geliyor.

Credible Crypto: BTC ani bir sıçrama için hazırlanıyor!

Credible Crypto takma adlı popüler bir kripto analisti Bitcoin’in büyük bir sıçrama için hazırlandığını söylüyor. Bu bağlamda analist, Bitcoin’in günler içinde 68.000 dolar seviyesini geri almasının mümkün olduğunu belirtiyor. Credible Crypto, tahminlerini şu şekilde izah ediyor:

Burada pek bir şey değişmedi millet, ancak birçok altcoin şimdi aşağı yönlü hedeflerime / sıçrama bölgelerime çarpıyor, bu yüzden işler burada sıralanmaya başlıyor. Yerel talebe doğru bir sıçramayı daha göz ardı etmeyeceğiz ve ardından aradığımız rahatlamayı / yukarı yönde tersine dönmeyi bekleyeceğiz. Hadi bakalım.

Kaynak: Credible Crypto

Grafiğine göre analist, Bitcoin’in 68.000 dolarlık dirence doğru dik bir sıçramadan önce 60.000 doların altında bir harekete daha tanık olacağını öne sürüyor.

Makaledeki görüşler ve tahminler analistlere ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir