Binance, O 21 Altcoin İçin Yeni Duyurular Paylaştı!

Önde gelen kripto para borsalarından biri olan Binance, Xai (XAI) ve Sleepless AI’nin (AI) çeşitli özelliklerle entegrasyonunu duyurdu. Böylece kullanıcı deneyimini geliştiriyor ve kripto meraklılarına daha fazla fırsat sunmakta. Eklenenler arasında Binance Earn, Binance Convert, Binance Margin ve Binance Futures yer alıyor ve kullanıcılara kapsamlı bir ekosistem sunulmakta. İşte detaylar…

Binance borsasında XAI rüzgarı

Binance, heyecan verici fırsatlar sunan Xai’yi (XAI) Earn ve Convert’e ekliyor. 09.01.2024 TSİ 17:00 tarihinden itibaren kullanıcılar, Earn’deki XAI Esnek Ürünlere abone olarak kazançlı ödül potansiyelini açığa çıkarabilirler. Ek olarak, XAI’nin Convert’te BTC, USDT ve diğer tokenlara karşı alım satımı sıfır ücretle sağlanmakta. Dolayısıyla bu gelişme, yatırımcılar için erişilebilirliği artırıyor.

Binance Margin, 09.01.2024, TSİ 17:00’den tarihinden itibaren Çapraz ve İzole Marjda XAI/USDT çiftini tanıtıyor. Bunun yanı sıra, Çapraz ve İzole Marjda yeni bir ödünç varlık olarak XAI’yi karşılıyor. Eş zamanlı olarak borsanın vadeli işlem platformu, 50 katına kadar kaldıraçla USDⓈ-M XAI kalıcı vadeli işlem sözleşmesini başlatıyor. Böylece kullanıcılara dinamik bir ticaret deneyimi sunmakta.

İkili yatırım ürünlerinde yeni grup piyasaya girdi

Ayrıca Binance, güncel Hedef Fiyatlar ve Takas Tarihleri ile yeni İkili Yatırım ürünü serisini tanıtıyor. Bu özellik, kullanıcıların Yüksek Satış veya Düşük Satın Alma stratejilerine katılmasına olanak tanıyor. Böylece, benzersiz bir yatırım yolu sunar. Abonelik, ilk gelen alır esasına göre çalışır. Ayrıca kullanıcılara İkili Yatırım ürünleri için güncel Hedef Fiyatları ve Uzlaşma Tarihlerini keşfetme şansı sunar. Bu gruplarda BTC, ETH, SOL, BNB veya diğer 14 tokenın işlemini yapabilirsiniz.

POND için promosyon başladı

Diğer yandan Binance Simple Earn, Kilitli Ürünlerde POND’u kullanıma sunmakta. Ayrıca kullanıcılara APR ödüllerinde %19,9’a kadar kazanma fırsatı sunmakta. 09.01.2024, TSİ 13:00 ile 24.01.2024 tarihleri arasında gerçekleşen Promosyon Dönemi, kritik. Zira değişen sürelere ve APR oranlarına sahip kilitli ürünleri içerir. Kullanıcılar, abonelik süresi boyunca dağıtılan günlük ödüllerle, ilk gelen alır esasına göre katılabilirler.

Binance, AI için marjin ve vadeli işlem listelemesi yaptı

Binance, Margin ve Futures’a Sleepless AI (AI) ekleyerek genişlemesine devam ediyor. AI/USDT çifti Çapraz ve İzole Marjda 08.01.2024 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde, AI, Çapraz ve İzole Marjda yeni bir borç alınabilir varlık haline geliyor. Eş zamanlı olarak Futures, kullanıcılara 50 katına kadar kaldıraçla işlem yapma fırsatı sunan USDⓈ-M AI kalıcı vadeli işlem sözleşmesi başlatıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir