Analistlerden Uyarı Geldi: Bu 3 Altcoin Derin Düşüş Riski Altında!

Kripto para piyasasında son haftalarda güçlü artışlara tanık olduk. Bununla birlikte, şimdi bazı tokenlerden düşüş sinyalleri geliyor. The Flow Horse takma adlı analist, ilk 50’de yer alan 2 altcoin için derin bir geri çekilme bekliyor. Kripto analisti David ise TRB’nin desteği kırdığını belirterek, bir dip dalışına işarete ediyor.

Analist: Bu 2 altcoin derin düşüş riski altında!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto piyasası yeşil bölgeye girse de bir ivme yakalamakta zorluk yaşıyor. Bunun da yeni bir düşün habercisi olduğu yönünde görüşler var. Cantering Clark olarak da bilinen The Flow Horse takma adlı analist, birçok kripto para yükselirken piyasada bir geri çekilme öngörüyor. Analist, özellikle iki altcoin projesinin derin bir düşüş riski altında olduğunu söylüyor. Analiste göre, bunlardan ilki Ethereum (ETH) rakibi Avalanche (AVAX). Diğeri ise, merkezi olmayan cross-chain likidite protokolü THORChain (RUNE). The Flow Horse, öngörülerini şu şekilde açıklıyor:

Bu sabah açığa satış yapmaya başladım. Şimdiye kadar sadece AVAX ve RUNE. Neden iki güçlü çift? Aşırı genişleme gerçek oluyor ve her şey istediğinizden daha fazla geri çekilecek… Bence en az %30 geri çekilme bekleyebilirsiniz.

Lider altcoin düşse de büyük taleple tekrar yükselecek!

Analist ayrıca Ethereum’un kısa bir süre için 1.900 doların altına düşmesini mümkün olduğunu söylüyor. Ancak bu düşük fiyat aralığında ETH’ye yönelik büyük bir taleple tekrar yükseleceğini öne sürüyor. Bu bağlamda analist, şu yorumunu paylaşıyor:

ETH, BTC yerine tartışmasız daha iyi bir hedge ve kısaydı. İçimden bir ses, yeniden başlamadan önce daha kapsamlı durdurma çalışmaları ve trend testleri göreceğimizi söylüyor. ETH’nin gücünü takip etme argümanı tarihsel olarak belirgin olmuştur. Bu nedenle herhangi bir BTC konsolidasyonu sırasında bunu aramak faydalı olacaktır. Ben 1.900 doların altında bir sıçrama satın almak istiyorum. Ancak, görünüşe göre herkes de istiyor.

Kaynak: Cantering Clark

TRB önemli desteği kırdı, şimdi satış mı geliyor?

Tellor (TRB) fiyatı bir tepe oluştuğuna dair işaretler gösteriyor. Bununla birlikte, daha fazla düşüşten önce kısa vadeli bir toparlanma meydana gelebilir. Altcoin fiyatı Ağustos sonundan bu yana hızla yükseldi. Fiyat 83 gün içinde %1.500 artarak 8 Kasım’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 145 dolardaki direnci tekrar test etti. Bu, piyasadaki diğer kripto para birimlerinin çoğuna kıyasla olağanüstü bir artış. 9 Kasım’da TRB fiyatı önemli bir satış yaşadı (kırmızı ok). Ancak, ertesi gün yükseliş trendinin kilit seviyesi olan 99 doları kaybetti. Bu olay, yükseliş trendinin sona ermiş olabileceğini ve fiyatın derin bir düzeltmeye veya yeni bir düşüş trendine başlayabileceğini gösteriyor.

Günlük RSI (Göreceli Güç Endeksi), fiyat düşmeden önce önemli bir düşüş sapması üretti. Ayrıca RSI, 50’nin altına sarktı. Bunların her ikisi de düşüş sinyalleridir. Ayrıca, altcoin fiyatının zirveye ulaşmış olma olasılığını destekler. Eğer öyleyse, TRB fiyatının %31,62 oranında daha da düşerek 61 dolar seviyesindeki bir önceki zirve bölgesine gerilemesi mümkün.

TRB günlük grafik. Kaynak: TradingView

En olası senaryo, TRB fiyatının bir tepe oluşturduğunu ve derin bir düzeltmenin meydana geleceğini gösteriyor. Ancak, düşüşe devam etmeden önce kısa vadede 99 dolara yükselmesi olası.

Makaledeki göüşler ve tahminler analistlere ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir