Abdullah Avcı, Beşiktaş’a karşı hiç kaybetmedi!

Tüpraş Stadı’nda oynanacak karşılaşma Beşiktaş kadar Trabzonspor için de büyük önem taşıyor. Karadeniz ekibi, Trendyol Süper Lig’de çıktığı son 4 maçta 1 beraberlik ve üst üste olmak üzere 3 yenilgi alırken tam 11 puan kaybetti.

Ligde 3. basamakta yer alan bordo-mavili takım sahadan galibiyetle ayrılarak hem kara bulutları dağıtmak hem de takipçisi Beşiktaş’la puan farkını dörde çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Trabzonspor’da kritik müsabaka öncesi Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın Beşiktaş karnesi dikkat çekiyor. Bordo-mavili takım, Avcı yönetiminde Beşiktaş’a hiç kaybetmedi. Deneyimli hoca geride kalan 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Abdullah Avcı, Beşiktaş’la İstanbul’da oynanan 3 karşılaşmada 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Avcı, Trabzon’da yapılan 1 maçta ise beraberlikle sahadan ayrıldı.

Beşiktaş karşısındaki yenilmezlik serisini sürdürmek isteyen bordo-mavili teknik adam dün oyuncularıyla gerçekleştirdiği toplantıda bir dizi uyarıda bulundu. Avcı’nın taktik toplantılarda özellikle takım savunması üzerinde durduğu aktarıldı.

TREZEGEUT’YE FORMA

Trabzonspor’da Beşiktaş maçının hazırlıkları tamamlandı. Karadeniz ekibi taktik ağırlıklı son çalışmanın ardından özel uçakla İstanbul’a giderek kampa girdi. Bordo-mavili takım bugün Afrika Uluslar Kupası’nda bulunan Paul Onuachu ve Nicolas Pepe’den yoksun sahaya çıkacak. Kupadan dönen Trezeguet ise takımdaki yerini alabilecek. Abdullah Avcı’nın Mısırlı yıldıza ilk 11’de forma vermesi bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir